Thursday 4 August 2022

“Δεν προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τα βήματα των μπαμπάδων μας”: Οι πρωταγωνιστές του “Daniel Isn’t Real” Patrick Schwarzenegger και Miles Robbins μιλούν για να το κάνουν μόνοι τους

Το να έχεις έναν διάσημο γονέα μπορεί να είναι δύσκολο, ειδικά αν καταλήξεις να μπεις στην οικογενειακή επιχείρηση. Εκμεταλλεύεστε το επώνυμό σας με την ελπίδα να πυροβολήσετε κατευθείαν στην κορυφή; Ή μήπως είναι καλύτερο να προσπαθήσετε να χαράξετε μια θέση για τα δικά σας πλεονεκτήματα; Ό,τι κι αν αποφασίσετε, είναι σχεδόν πάντα αδύνατο να ξεφύγετε από τη σύγκριση με τη μαμά ή τον μπαμπά σας.

Δύο νεαροί ηθοποιοί που ελπίζουν να αποδείξουν το αντίθετο είναι ο Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ (γιος του μοσχαρίσιου κέικ Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ) και ο Μάιλς Ρόμπινς (ο δευτερότοκος του Τιμ Ρόμπινς και της Σούζαν Σάραντον). Αντί να αποδέχονται τη φήμη των γονιών τους και να αποδέχονται δευτερεύοντες ρόλους σε τεράστιες ταινίες στούντιο, οι δύο 20άρηδες (ο Ρόμπινς είναι 26 ετών, ο Σβαρτσενέγκερ 27) μπόλιασαν τον δρόμο τους μέσα από μια σειρά από ταινίες μικρού μήκους και έργα χαμηλού προϋπολογισμού. Φέτος, φαίνεται ότι η σκληρή δουλειά πρόκειται να αποδώσει καρπούς καθώς και οι δύο ηθοποιοί μόλις ολοκλήρωσαν τις πιο πολυάσχολες περιόδους της επαγγελματικής τους ζωής.

Στην πραγματικότητα, ο Πάτρικ μόλις τυλίχθηκε σε τέσσερα ξεχωριστά σετ ταινιών. ενώ ο Μάιλς φαίνεται να έχει το πόδι του στο Netflix με την πρόσφατη χριστουγεννιάτικη ταινία Ας χιονίσει. Ωστόσο, είναι η πιο πρόσφατη ταινία τους, το έξυπνο και κομψό θρίλερ αγωνίας του Adam Egypt Mortimer Ο Ντάνιελ δεν είναι πραγματικόςκάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να εδραιώσει την κατάστασή τους ως καυτή ιδιοκτησία του Χόλιγουντ.

Συναντηθήκαμε με το ευγενικό δίδυμο για να μιλήσουμε με μπαμπάδες διασημοτήτων, προσθετικά με καλαμάρια και γιατί είναι πολύ περίεργο να πρέπει να φοράς παντελόνι κάθε μέρα…

Το «Daniel Isn’t Real» αισθάνεται ορόσημο για εσάς ως ηθοποιούς – νιώθεις ότι τα κατάφερες;

Μάιλς Ρόμπινς: «Όπως είναι αστείο, κέρδισα το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στο περσινό φεστιβάλ Sitges [for Daniel Isn’t Real] ήταν ένα από τα καλύτερα και πιο ταπεινά πράγματα που μου έχουν συμβεί μέχρι τώρα. Είναι η πρώτη φορά που κέρδισα ένα βραβείο, αλλά όταν έφτασε, έβαλαν τον Daniel Robbins αντί για τον Miles. Ήταν ωραίο να το λάβω, αλλά επειδή πήραν λάθος το όνομά μου, σκέφτηκα, “Έχεις δρόμο ακόμα, φίλε!””

Ο Ντάνιελ δεν είναι πραγματικός
Ο Tim Robbins και ο Patrick Schwarzenegger μοιράζονται μια σκηνή στο «Daniel Isn’t Real». Πίστωση: Τύπος

Επιλέγεις ρόλους που σε απομακρύνουν από τους διάσημους μπαμπάδες σου;

ΚΥΡΙΟΣ: «Είχα αποφύγει την επιχείρηση όσο μπορούσα, λόγω του πόσο λίγο με ενδιέφερε να είμαι συνεχώς συνδεδεμένος με τους γονείς μου. Αλλά η έλλειψη επιθυμίας μου για φήμη είναι αυτό που καταλήγει να φτιάχνει τα καλύτερα προϊόντα. Τόσο ο Πάτρικ όσο και εγώ δεν είμαστε σε αυτό για τα φώτα της δημοσιότητας. Απλώς απολαμβάνουμε να είμαστε στο γύρισμα και να κάνουμε κάτι ξεχωριστό.”

Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ: «Θέλω να βεβαιωθώ ότι ο κόσμος θα δει την υποκριτική μου με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και με διαφορετικό πρίσμα. Δεν προσπαθώ να ακολουθήσω τα βήματα του μπαμπά μου. Μου έχει προτείνει ρόλους στις ταινίες του, αλλά δεν με ενδιαφέρει να δεχτώ πράγματα στις μεγάλες ταινίες δράσης του ή να μην κερδίσω τον δρόμο μου. Θα προτιμούσα να ξεκινήσω μικρά και να κάνω υπέροχα indie πρότζεκτ ή να βγαίνω σε θέατρα».

Ο Ντάνιελ δεν είναι πραγματικός
Ο Miles Robbins ως ο ομώνυμος χαρακτήρας στο «Daniel Isn’t Real». Πίστωση: Τύπος

Μοιράζεστε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στην οθόνη μαζί στην ταινία – κάνατε πολύ παρέα εκτός σκηνής και μείνατε στον χαρακτήρα;

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: «Το γύρισμα ήταν δύσκολο, ειδικά για τον Μάιλς γιατί είχε τον πιο βαρύ χαρακτήρα, ενώ εγώ διασκεδάζω λίγο περισσότερο. Στο πλατό, θα είχα την εντελώς αντίθετη διάθεση από αυτόν: να τρέχω στο σετ και να ουρλιάζω ή να τραγουδάω ενδιάμεσα. Μερικές φορές, δυσκολευόταν να φτάσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο στις σκηνές του, οπότε πήγαινα να τον μπερδέψω και να τον ενοχλούσα. Θα κατέληγε να ουρλιάζει με το κεφάλι του – και όλες αυτές οι σκηνές κατέληγαν υπέροχα».

ΚΥΡΙΟΣ: «Σίγουρα κάναμε πολύ αυτοσχεδιασμό και βοήθησε και το να παίξουμε τη μέρα. Δεν ήταν σαν αυτές τις ιστορίες που ακούς για κάποιον που σκάει στο τρέιλερ κάποιου άλλου ή κάτι τέτοιο. Φυσικά, είναι πιο διασκεδαστικό να είσαι ο βασανιστής παρά να βασανίζεσαι και όταν περνούσα κάποια από τα πράγματα που ήταν πραγματικά οδυνηρά ή δύσκολα, ο Πάτρικ ήταν πραγματικά υποστηρικτικός και βοηθητικός για να το ξεπεράσω».

Ο Ντάνιελ δεν είναι πραγματικός
Ο Μάιλς Ρόμπινς και ο Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ έρχονται αντιμέτωποι στο «Ο Ντάνιελ δεν είναι πραγματικός». Πίστωση: Τύπος

Υπάρχουν μερικά εντυπωσιακά προσθετικά στην ταινία – ήταν διασκεδαστικό να ασχοληθείς;

ΚΥΡΙΟΣ: «Ενθουσιάστηκα με τη «μάσκα καλαμαριού» μου. Η κινηματογραφική μαγεία είναι ο λόγος που το κάνουμε αυτό, οπότε γιατί να μην φτάσουμε μέχρι εκεί βάζοντας όλα τα προσθετικά και κάνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες τρελές και τρελότροπες σεκάνς; Όλο το καουτσούκ και ο καπνός και οι καθρέφτες είναι μέρος της διασκέδασης της δημιουργίας ταινιών. Ήμουν όλη μέρα στο γύρισμα και τραγουδούσα Fever Ray τραγούδια και να είμαι όσο πιο παράξενος μπορούσα. Ήταν η μόνη ευκαιρία που είχα να γίνω τέρας καλαμαριού μέχρι τώρα».

Οικογένεια Σβαρτσενέγκερ
Η Christina Schwarzenegger, ο Arnold Schwarzenegger, ο Patrick Schwarzenegger, η Maria Shriver και η Katherine Schwarzenegger σε πρεμιέρα στο Λος Άντζελες. Πίστωση: Getty

Πάτρικ – πιστεύεις ότι θα πρωταγωνιστήσεις ποτέ σε ταινία με τον μπαμπά σου, τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ;

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: «100%. Το έχουμε μιλήσει, αλλά δεν θέλω έναν μικρό ρόλο σε μια από τις ταινίες του ως φιλανθρωπική υπόθεση, ξέρεις; Είμαι πολύ επιλεκτικός για τα πράγματα που θέλω να κάνω και πώς θα φτάσω εκεί. Ευτυχώς, έχω πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή. Μόλις τελείωσα μια άλλη ταινία που ονομάζεται Echo Boomers με τον Michael Shannon [The Shape of Water] και ο Alex Pettyfer [Stormbreaker] και κυριολεκτικά μιλάς μαζί μου στα γυρίσματα της Amy Poehler’s Netflix ταινία Μόξι. Αλλά ο μπαμπάς μου ξέρει πώς νιώθω και αν υπάρχει ένα ωραίο έργο με ρόλους που λειτουργούν και για τους δυο μας, τότε ναι, θα το έκανα απόλυτα!

Οικογένεια Robbins
Ο Tim Robbins, ο Miles Robbins και ο Jack Henry Robbins παρευρίσκονται στην πρεμιέρα του ‘Blockers’ στο Λος Άντζελες. Πίστωση: Getty

Και ο Μάιλς – η υποκριτική σημαίνει ότι έχετε λιγότερο χρόνο για την ψυχεδελική ποπ ομάδα σας Pow Pow Family Band;

ΚΥΡΙΟΣ: «Έχω μερικά έργα υποκριτικής που έρχονται, αλλά το Pow Pow Family Band είναι πολύ συνεχές. Το δουλεύω οκτώ χρόνια τώρα και τελειώνουμε τον δεύτερο δίσκο μας, που θα πρέπει να γίνει μέχρι την άνοιξη. Είναι μια λατρεία στην πραγματικότητα – η χειρότερη λατρεία στην Αμερική – αλλά αποτελείται από την επιλεγμένη μου οικογένεια φίλων και συνεργατών. Φτιάχνουμε παιδικά τραγούδια για μεγάλα παιδιά και σας προσκαλούμε να μας συνοδεύσετε με τις μελωδίες μας, να γελάσετε και να σκεφτείτε πόσο περίεργο είναι να φοράτε παντελόνι κάθε μέρα. Σας ενθαρρύνουμε να φράξετε το Διαδίκτυο για να είμαστε όλοι ελεύθεροι. Θέλουμε η υποδομή να καταρρεύσει και να επιστρέψει η Γη από όπου ήρθε. Όλοι ζούμε σε μια προσομοίωση, οπότε ας είμαστε καλοί ο ένας με τον άλλον».

Το «Daniel Isn’t Real» κυκλοφορεί τώρα στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου και σε Blu-ray και Ψηφιακό HD


The post “Δεν προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τα βήματα των μπαμπάδων μας”: Οι πρωταγωνιστές του “Daniel Isn’t Real” Patrick Schwarzenegger και Miles Robbins μιλούν για να το κάνουν μόνοι τους appeared first on TRENDBUDDIES.COM.



source https://trendbuddies.com/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%b8%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%b8%ce%ae%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%b2/

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home